Parteneri

METROPOLITAN PROPERTIES S.A. își extinde rețeaua de colaboratori și vă invită să vă alăturați ca parteneri în oferirea de servicii de gazduire a sediului social. Această oportunitate este deschisă pentru avocați, experți contabili, contabili autorizați, consilieri juridici și alți consultanți care asistă clienții în procesul de înregistrare la Registrul Comerțului sau efectuează modificări statutare.

Cum funcționează Parteneriatul?

1. Identificarea și Stabilirea Prețului: Ca partener, veți identifica clienți potențiali și veți stabili prețul pentru serviciul de gazduire a sediului social.
2. Procesul de Contractare: Veți comunica cu echipa noastră la gazduire@sediuvirtual.ro pentru a trimite documentele necesare emiterii contractului de gazduire.
3. Emiterea Facturii și Contractului: METROPOLITAN PROPERTIES S.A. va emite factura proforma direct pe numele clientului. După achitarea facturii, contractul de gazduire, impreuna cu factura fiscala va fi comunicat partenerului.
4. Comisionarea: Ca partener, veți emite factura pentru comision conform contractului de lead-uri semnat cu noi, cu o frecvență stabilită de comun acord.

Beneficii Excepționale ca Partener sediuvirtual.ro:
– Flexibilitate în Stabilirea Prețului: Aveți libertatea de a vinde serviciile la prețul minimal practicat de METROPOLITAN PROPERTIES S.A. sau la un preț mai mare, în funcție de strategia dumneavoastră comercială.
– Comision Atractiv: Pentru fiecare vânzare realizată, veți primi un comision competitiv.
– Suport Continuu: Oferim asistență constantă partenerilor noștri în toate etapele procesului de vânzare și contractare.
– Servicii extinse: Aveti posibilitatea sa va servisati clientul si mai bine, adaugand o serie de servicii noi in portofoliul dumneavoastra.

Condiții Specifice de Parteneriat:

– Prelungirea Contractului de Gazduire: Puteți solicita prelungirea valabilității contractului în numele clientului, cu condiția să o faceți înainte de expirarea acestuia.
– Dreptul la Comision: Pentru a primi comision, partenerul trebuie să efectueze vânzarea direct. Dupa expirarea contractului de gazduire, METROPOLITAN PROPERTIES S.A. poate contacta direct clientul pentru prelungire, partenerul pierzand dreptul la comision.

Cum să Devii Partener?
Dacă sunteți interesat să deveniți partener, vă rugăm să ne contactați pe email la gazduire@sediuvirtual.ro pentru mai multe detalii și pentru a iniția procedura de parteneriat.

Așteptăm cu entuziasm colaborarea cu dumneavoastră și suntem pregătiți să oferim suportul necesar pentru a maximiza succesul parteneriatului nostru.